radírSoft Bt. - A Webes alkalmazásfejlesztő. Nyitólap. SiteAdmin Tartalomkezelő rendszer - Weboldal akár 7 nap alatt!

radírSoft

Webes megoldást keres? - RADÍRSOFT, a webes alkalmazásfejlesztő

Bemutatkozunk

Tudás és érzelem

Akár egy jó párkapcsolatban, a webes fejlesztésekben sem nélkülözhető e kettő! 

Szeretni és megérteni a kihívást, megálmodni és a tudást, tapasztalatot ötvözve alkotni MEGOLDÁST - engem ez hajt!!

Önt mi mozgatja? Mesélje el, igyon velem egy kávét!!
Radócz Gábor
Fejlesztési vezető
Radócz Gábor

A radírSoft fiatal informatikusokból álló, a 2001-es alapítás óta dinamikusan fejlődő informatikai fejlesztő és tanácsadó cég. Tulajdonosaink 100%-ban magyar magnánszemélyek.

Munkatársaink magasan képzett, tudásukat kezdettől fogva gyakorlati alkalmazásokban kamatoztató fejlesztők, designerek, szervezők. Megszoktuk és igényeljük is a kihívásokat jelentő határidős projektek végrehajtásával járó munka örömét. Filozófiánk révén lehetőségük van minden feladatban kreativitásunk legjavát megmutatni és kis létszámú csapatmunkában egységes végtermékké kovácsolni.

Mi a radírSoftnál pontosan ismerjük egymás területeit és feladatait. Teamben, jó hangulatban dolgozunk azon, hogy felhasználóbarát és egyszerű megoldásokat szolgáltassunk bonyolult problémákra is. 

Filozófiánk

A radírSoft filozófiája, hogy a vállalkozások számára a "testreszabott", a tevékenységhez maximálisan igazodó informatikai háttér kulcsfontosságú a siker szempontjából.

A globalizáció és a "második gazdaság" kialakulása olyan gyökeres változásokat idéz elő a piaci versenyben, amely kitüntetett figyelmet követel meg az információk kezelésének és alkalmazásának során. Szükségessé vált a vállalkozás alaptevékenységének Internetes applikálása, a cég tevékenységének versenyképes szoftverrel való biztosítása. Megítélésünk szerint ez ma már nemcsak versenyelőny, hanem a fennmaradás feltétele is, bármilyen tevékenységet folytasson az adott cég. 

Céljaink

A radírSoft célja, hogy ügyfelei számára teljeskörű informatikai szolgáltatást nyújtson, beleértve a tanácsadástól, a rendszerszervezésen át a konkrét szoftverek fejlesztéséig, illetve azok folyamatos követéséig.

Célunk, hogy ez minden egyéni vállalkozó vagy kis- és közepes cég számára elérhető és megfizethető legyen. Partnereinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk. Ezért árainkat alacsony szinten tartjuk, befektetésünk megtérülését partnereink sikeréhez kötjük.

A leghatékonyabb megoldás megtalálása közös érdekünk!

Eszközeink

A radírSoft az informatika legújabb lehetőségeit használva, és eszközeit folyamatosan bővítve fejleszti szoftvereit. Rendszerinkhez SQL szerveres vagy lokális adatbázisokat is használunk. Az Internet, szakmai kiadványok, rendezvények, kiállítások, vásárok révén folyamatosan gyarapítjuk ismereteinket, hogy tanácsaink és termékeink hátterét mindig naprakész tudás képezze.

Jelenleg a következő szoftverfejlesztő eszközökben vállalunk fejlesztést:

PHP, HTML, CSS
MACROMEDIA FLASH MX
BORLAND DELPHI
MICROSOFT VISUAL BASIC

Jelenleg a következő adatbáziskezelőkkel dolgozunk:

MYSQL
MICROSOFT ACCESS
MICROSOFT SQL SERVER
INTERBASE

Követjük és igyekszünk megjósolni a fontosabb gazdasági eseményeket, így biztosítva felkészültségünket partenereink alaptevékénységéhez közel álló területeken is. 

Szeretnél csatlakozni ehhez a csapathoz?

Várjuk jelentkezésed, ha ismeretekkel bírsz az alábbi témakörök bármelyikében!

PHP
HTML, CSS
FLASH MX
Delphi
Visual Basic
Microsoft Access

MYSQL
MSSQL
Interbase

Elsősorban projekt jellegű, távmunkában végezhető feladatokra keresünk a határidőt precízen tartani tudó, kellő szabad kapacitással rendelkező, kreatív, egy adott feladatrészt önállóan megoldani képes programozókat.

Keresünk továbbá honlap karbantartási, szerkesztési feladatok ellátására, webes ismeretekkel rendelkező munkatársat is, napi 1-2 órás elfoglaltsággal.

Jelentkezését a info@radirsoft.hu címre várjuk!