radírSoft Bt. - A Webes alkalmazásfejlesztő. Nyitólap. SiteAdmin Tartalomkezelő rendszer - Weboldal akár 7 nap alatt!

radírSoft

Webes megoldást keres? - RADÍRSOFT, a webes alkalmazásfejlesztő

Átadtuk a Numizmatik Kft új honlapját

Átadásra került a www.numizmatik.hu honlap. Az érme, plakett, kitűző gyártással, valamint egyéb vésnöki tevékenységgel foglalkozó Numizmatik Kft. honlapja a tartalomkezelés mellett erős kereső optimalizálási támogatást is kapott.

A SiteAdmin ebben az esetben HTML fájlokat "gyárt", és másol az ügyfél szerverére. Ezáltal, a honlap legutolsó változata teljes egészében hordozható, és akár a SiteAdmin rendszer nélkül is fenntartható.

A honlap fontos funkciója a hírelvél fel- és leiratkozás, valamint az online megrendelés leadási lehetőség, ahol csatolt fájlok (tervek, dokumentációk) elküldésére is van lehetőség. A részletes termékbemutató oldalak mindegyike a megrendelésre ösztönöz, ehhez minden lap alján megtalálhatóak a szükséges információk.

A SEO, vagyis kereső optimalizálás jegyében a SiteAdmin automatikusan gondoskodik a tiszta forráskódról, az egyedi címekről, és a linkek, képek értékes címkéiről. A google webmaster tools és google analiytics eszközökkel folyamatosan lehetőség van az oldal statisztikáját elemezni.

Update 2008.03.08
Az első visszajelzések másfél hónap után: a cég megduplázta megrendelései számát! Az eddigi, hagyományos úton érkezett érdeklődökkel azonos volumen a neten rendelt meg!